Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag donderdag 13 december 2018

Weegschaal horoscoop 2018

Jaarhoroscoop Weegschaal Het wordt voor de weegschaal jaarhoroscoop 2018 een redelijk turbulent jaar, waarin er overigens ook perioden zijn die een wat rustiger vaarwater met zich meebrengen. Het is in elk geval niet zoals het afgelopen jaar een periode waarin bezinning centraal staat. Daarvoor wisselen de situaties zich namelijk te snel af. De turbulentie doet zich zowel voor op het gebied van het privéleven als in de carrière. De weegschaal kan zich dan ook schrap zetten om met de snelheid van de veranderingen mee te gaan. De financiële situatie is overigens minder aan verandering onderhevig, maar laat kleine piekjes en dalen zien. De gezondheidssituatie is overwegend stabiel te noemen, maar dat neemt niet weg dat er zich wel wat mankementen kunnen voordoen.

Liefde en relaties 2018

De relatie met de partner lijkt op losse schroeven te komen staan volgens de jaarhoroscoop voor de weegschaal in 2018. Dat hoeft niet meteen het einde te betekenen. Er doet zich echter een situatie voor, waarna er ineens twijfel ontstaat. Het is belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven en begrip te blijven tonen. Ten aanzien van vrienden en familie zijn er ook heftige ontwikkelingen, maar daar lijkt eerder een groot misverstand aan ten grondslag te liggen. Dan is er nog een interessant beeld voor de singles. Er kan zich een nieuwe liefde voordoen en de kans op ontmoeting is het grootste in bestaande verhoudingen, bijvoorbeeld op het werk of op de sportclub.

Financiën 2018

De financiële situatie voor de weegschaal volgens de jaarhoroscoop 2018 niet aan grote veranderingen onderhevig. Toch dien er zich gedurende het jaar momenten voor dat de vreugde over een meevaller snel weer kan omslaan in een tegenvaller, waarvoor extra geld op tafel moet worden gelegd. Andersom kan het echter ook het geval zijn. Dat na een kleine tegenvaller er ineens wat meer geld vrij komt. Het blijft wat dat betreft een aaneenschakeling van financiële veranderingen.

Carrière 2018

De weegschaal jaarhoroscoop 2018 is duidelijk als het gaat om het werk, want daarin doet zich de grootste verandering voor. De verandering hoeft niet te betekenen dat het werk stopt of dat er sprake is van een promotie. Het kan namelijk ook gaan om het gevoel dat ervaren wordt. Vooral als de druk weer te hoog wordt, spelen de twijfels op. Geef gehoor aan het gevoel en kijk wat eraan gedaan kan worden om de omstandigheden te verbeteren.

Gezondheid 2018

De weegschaal begint in 2018 volgens de jaarhoroscoop met volop energie aan het nieuwe jaar. De energie ebt echter in het voorjaar wat weg en dan dienen zich wat lichamelijke ongemakken aan tot het moment dat de weegschaal zich in de zomer weer beter voelt.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

Het lijkt af en toe of de weegschaal in 2018 volgens de jaarhoroscoop af en toe een deuk in het zelfvertrouwen krijgt. De persoonlijke ontwikkeling is hierbij van groot belang, want het is nu zaak om die deuk er zo snel mogelijk weer uit te krijgen. Verder kan aangeraden worden om actiever te worden in welke zin dan ook, want dat heeft een positief effect op de mentale weerstand.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Desteny is beschikbaar
 •   Toestel 1736
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Desteny
X
Dana is beschikbaar
 •   Toestel 1092
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Dana