Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag woensdag 20 september 2017

Waterman horoscoop 2017

Jaarhoroscoop Waterman De waterman jaarhoroscoop 2017 laat uitbundige hoogtepunten zien, maar kent eveneens een aantal momenten die wat minder gelukkig zijn. De minder gelukkige momenten doen zich voor in relaties tot anderen. De hoogtepunten doen zich op materieel vlak voor en die komen onder meer voort uit een verbeterde financiële situatie. Een verandering in de carrière, hoe klein ook, kan daartoe leiden. De gezondheid is een puntje dat in 2017 voor de waterman wat aandacht verdient. Als er aan de persoonlijke ontwikkeling wordt gewerkt, heeft dat rechtstreeks invloed op de gezondheid.

Liefde en relaties 2017

De jaarhoroscoop 2017 is voor de waterman op het gebied van liefde en relaties wat wisselvallig. De mindere momenten worden vooral in relatie tot de omgeving ervaren. De waterman kan teleurgesteld worden vanwege verwachtingen die niet worden waargemaakt. De liefde ten aanzien van de partner heeft daar echter niet onder te leiden. Integendeel zelfs, want de band wordt juist alleen maar sterker. Voor wat betreft familierelaties is het aan te raden om op een luchtige wijze het contact te onderhouden. Het is namelijk geen goed jaar voor diepzinnige gesprekken met familieleden. Dat kan namelijk tot ergernis en frustraties leiden met alle gevolgen van dien. Voor singles is er vooral in de aanloop naar de zomer kans op het vinden van de echte liefde. De liefde kan zelfs uit een onverwachte hoek komen.

Financiën 2017

Voor de waterman is de jaarhoroscoop 2017 financieel gezien, toenemend positief te noemen. In het begin van het jaar lijkt het er nog niet echt op dat het financieel wat ruimer wordt. Er komen dit jaar echter meerdere keren financiële meevallers aan. Het is wel aan te raden om dat geld niet onbezonnen uit te geven, maar eens een keer spaarzaam te zijn. Verbras dus niet meteen alles, want het is prettig om wat achter de hand te houden.

Carrière 2017

De carrière van de waterman is het afgelopen jaar al enigszins gewijzigd. Daar komt volgens de jaarhoroscoop in 2017 een vervolg op. Dat geldt echter alleen als de stap ook daadwerkelijk wordt gezet en de twijfels aan de kant worden gezet. Een kleine verandering in de carrière kan overigens al een gunstige invloed hebben op de financiële situatie.

Gezondheid 2017

De gezondheid verdient volgens de jaarhoroscoop waterman 2017 wat extra aandacht en dan vooral de grotere spiergroepen. Te sportieve watermannen dienen voor overbelasting uit te kijken en degene die het tegenovergestelde van sportief is, zal toch eindelijk eens meer moeten gaan bewegen. Verder kan er een probleem met het gebit ontstaan. Daarom is het raadzaam de jaarlijkse controle bij de tandarts niet over te slaan. Op die manier kunnen problemen tijdig worden ontdekt en aangepakt.

Persoonlijke ontwikkeling 2017

Op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling maakt de waterman volgens de jaarhoroscoop 2017 een sprong vooruit. Dat gaat niet ineens maar in kleine stapjes. De verdieping vindt plaats door wat meer tijd nemen om na te denken. Als het te druk wordt dan is het aan te raden om wat quality time te nemen. Even tot jezelf komen en naar binnen keren om de rust te vinden en alles in het juiste perspectief te plaatsen.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Jade is beschikbaar
 •   Toestel 1111
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Jade
X
Guane is beschikbaar
 •   Toestel 1492
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Guane