Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag woensdag 20 september 2017

Vissen horoscoop 2017

Jaarhoroscoop Vissen De vissen jaarhoroscoop 2017 laat een beeld zien met een jaar dat wat meer ups en downs kent in vergelijking met de voorgaande periode. Er zijn echter ook wat meer positieve punten te melden die het zonnetje wat langer laten schijnen. Bijvoorbeeld op het vlak van de liefde. Voor wat betreft de financiën en de carrière zijn er geen spectaculaire hoogtepunten te verwachten. Behalve als de focus daar volledig op wordt gericht. Dat zal echter wel leiden tot een mindere aandacht voor andere vlakken. De gezondheid van de vissen laat volgens de jaarhoroscoop een overwegend positief beeld zien. Als er zich problemen voordoen dan beginnen die op te spelen in het voorjaar. De persoonlijke ontwikkeling laat stabiliteit zien, maar voor negatieve gedachten moet gewaakt worden.

Liefde en relaties 2017

De jaarhoroscoop 2017 is de vissen goed gezind als het om de liefde gaat. Er wordt in de relatie stabiliteit gevonden. Singles die graag verliefd willen worden, doen er goed aan om in de maanden maart en april de ogen goed open te houden. Verberg de gevoelens niet, maar laat deze zien om ze beantwoord te krijgen. Geef familie en vrienden de nodige aandacht, maar steek geen energie in een vriendschap die maar van één kant lijkt te komen. Dat is namelijk verspilde energie. Dan is het beter om nieuwe vriendschappen op te doen en daar is voor de vissen volgens de jaarhoroscoop alle ruimte toe.

Financiën 2017

De ups en downs komen volgens de jaarhoroscoop vissen 2017 vooral voor op financieel vlak. De stabiliteit is daarmee tot ver in de herfst verdwenen. Als er een up is geweest, houd dan vooral ook rekening met de mogelijkheid dat er plotseling weer een grote uitgave voor de deur kan staan. Het is belangrijk om dit jaar bovenop de financiën te zitten. Ook al is dat niet de leukste klus, het is wel van belang om niet ondergedompeld te worden in een vervelende situatie.

Carrière 2017

De carrière van vissen bevindt zich volgens de jaarhoroscoop in 2017 in een rustig vaarwater. Dat is enerzijds prettig, maar aan de andere kant is er de hang naar verandering. Die komt er dit jaar niet. Daar zijn wel enkele uitzonderingen op, maar het inslagen van een andere weg kan betekenen dat er een verhuizing aan wordt gekoppeld. Of dat de werkdruk fors zal toenemen, waardoor het huishouden en aandacht voor de omgeving eronder zal lijden.

Gezondheid 2017

De gezondheid van vissen is in 2017 over het algemeen prima te noemen. De jaarhoroscoop laat alleen een probleem zien op het gebied van ontstekingen. Als de voeten zwaar worden belast, dan is dat een reden om daar extra aandacht aan te besteden. Bij vermoeidheid kan aangeraden worden om wat meer ijzerrijke producten te eten.

Persoonlijke ontwikkeling 2017

In de persoonlijke ontwikkeling valt er volgens de jaarhoroscoop 2017 weinig te verwachten, maar er zijn wel een aantal aandachtspunten. Vooral de manier waarop er met kritiek wordt omgegaan, verdient de nodige aandacht. Vissen houden er niet van om kritiek te ontvangen zelfs als deze terecht is. Leer daar wat beter mee om te gaan. Dat beperkt de frustraties.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sissy is beschikbaar
 •   Toestel 1515
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Sissy
X
Robin is beschikbaar
 •   Toestel 1011
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Robin