Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag donderdag 13 december 2018

Ram horoscoop 2018

Jaarhoroscoop Ram De ram jaarhoroscoop 2018 laat een wat meer wisselend beeld zien dan het voorgaande jaar. Dat betekent in de praktijk dat er wat turbulentie verwacht mag worden en meer specifiek op het gebied van de liefde en met betrekking tot de financiële situatie. De carrière laat zien dat veranderingen mogelijk zijn, maar de keuze daarvoor ligt bij de ram. De horoscoop laat voor het hele jaar voor de gezondheid wat ups en downs zien. Daar moet dan ook zeker de nodige aandacht aan worden besteed. Bepaald lichamelijk leed kan namelijk gemakkelijk worden voorkomen. Alle situaties brengen met zich mee dat de persoonlijke ontwikkeling een groei doormaakt.

Liefde en relaties 2018

Het wordt op het gebied van de liefde in 2018 volgens de jaarhoroscoop een nogal turbulent jaar. Singles komen van de ene in de andere affaire terecht en de ram die een relatie heeft, voelt zich het ene moment radeloos en het andere moment weer hevig verliefd. De tendens van turbulentie zet zich ook door in de relatie tot vrienden en familie. Er wordt aangeraden om eerst na te denken voordat er woorden worden gezegd. De woorden kunnen namelijk keihard aankomen met alle gevolgen van dien. Even de woorden inslikken in bepaalde situaties kan veel ellende voorkomen.

Financiën 2018

Met betrekking tot de financiën is de jaarhoroscoop voor de ram in 2018 duidelijk. In het voorjaar doemen de eerste problemen al op aan de horizon. De financiële tegenvaller die eraan dreigt te komen, kan dan echter nog worden opgevangen. Voor de rest van het jaar wordt aangeraden om een strak omlijnd budget vast te stellen, waarbij er ruimte is om geld te sparen. Het spaargeld kan dan voor leuke doeleinden worden gebruikt, want het is echt niet alleen maar kommer en kwel. Het wisselende beeld kan namelijk ook zomaar betekenen dat er een meevaller komt.

Carrière 2018

De jaarhoroscoop 2018 voor de ram is duidelijk als het gaat om de mogelijkheden die er op het gebied van werk zijn te verwachten. Er dient zich namelijk een mogelijkheid aan van verandering van loopbaan. Het kost de ram echter nogal wat moeite en hoofdbrekens om hierin de juiste beslissing te nemen. De horoscoop laat zien dat er in dit geval geen goede of slechte keuze is. De uitkomst is namelijk positief ook als de keuze wordt gemaakt om niet voor een ander pad te kiezen.

Gezondheid 2018

De ram heeft in 2018 heel wat te stellen met de gezondheid volgens de jaarhoroscoop. Of dat nu komt door een ongezond leefpatroon, virussen die gemakkelijk worden overgenomen of gewoon pech. Bewegen is goed, maar niet in een mate dat er blessures ontstaan. Dat is dan ook een heikel punt net als onoplettendheid.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

Het is voor de ram een jaar, waarin er veel gebeurt. Op persoonlijk vlak ontwikkelt de ram zich volgens de jaarhoroscoop dan ook sterk. Dat zorgt voor een stevige basis in de vorm van een ongekend zelfvertrouwen. Houd dat vast. Neem ook tijd voor een leuke hobby of sport. Daar wordt namelijk veel voldoening uitgehaald.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Marianne is beschikbaar
 •   Toestel 1045
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Marianne
X
Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia