Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag woensdag 20 september 2017

Maagd horoscoop 2017

Jaarhoroscoop Maagd De maagd jaarhoroscoop 2017 lijkt een herhaling van zetten te laten zien in vergelijking met afgelopen jaar, maar dat is maar schijn. Er komen zeker veranderingen aan, maar wel op een heel ander vlak. Er zal zich vooral veel afspelen op het gebied van de liefde en relaties. Er zijn wat minder spectaculaire wijzigingen te verwachten ten aanzien van de financiën. Voor wat betreft de loopbaan ligt er een sleutel klaar. Het is de keuze aan de maagd om deze om te draaien of niet. De gezondheid kan her en der wat te wensen overlaten. De persoonlijke ontwikkeling staat of valt met het aangaan van nieuwe uitdagingen of de kop in het zand steken.

Liefde en relaties 2017

De jaarhoroscoop voor de maagd laat in 2017 een wervelend beeld zien op het gebied van de liefde. Er doet zich een verandering voor die verstrekkende gevolgen kan hebben. Dat hoeft niet per definitie het einde van een relatie te betekenen. Het kan ook zijn dat de relatie op een andere manier wordt ingevuld dan voorheen. Voor singles is de verandering een positief teken, want op hen wacht de liefde. Dat betekent dat de maag volgens de jaarhoroscoop zelf op zoek moet gaan en geen afwachtende houding aan moet nemen. De relatie met vrienden en familie brokkelt wat af. Dat komt vooral door de maagd die plots minder vertrouwen lijkt te hebben in de goede bedoelingen.

Financiën 2017

Qua financiën is het beeld dat de jaarhoroscoop maagd 2017 laat zien vrij duidelijk. Er verandert weinig tot niets. Als er sprake is van een verandering dan gaat het om wat meer mogelijkheden om te kunnen sparen of om een minieme verhoging van de inkomsten. Het is in elk geval prettig om te weten dat echt grote uitgaven die normaal onverwacht komen dit jaar geen verrassing zijn.

Carrière 2017

Er zijn volgens de jaarhoroscoop voor de maagd dit jaar mogelijkheden tot verandering in de carrière. De sleutelrol ligt hiervoor bij de maagd zelf. Als er twijfels zijn over een aangeboden mogelijkheid tot verandering dan is het aan te raden even pas op de plaats te maken. Alleen bij volledige overtuiging kan de stap zonder nadenken gezet worden om het tot een succes te laten worden. Maagden die op zoek zijn naar werk kunnen deze weg eveneens volgen.

Gezondheid 2017

De gezondheid van de maagd kent dit jaar een aantal beperkingen. Dat kan bij de ene persoon slechts een licht virus zijn en bij de ander voor ernstiger en langdurige problemen zorgen. Houd de gezondheid in acht is het devies volgens de informatie van de jaarhoroscoop en neem tijdig contact op met de huisarts als er ineens klachten opdoemen.

Persoonlijke ontwikkeling 2017

De maagd kan met de persoonlijke ontwikkeling in 2017 volgens de jaarhoroscoop twee kanten op. De kop kan in het zand worden gestoken of de uitdaging wordt met opgeheven hoofd aangegaan. Als het hoofd even zakt, kijk dan letterlijk omhoog om weer de goede energie te krijgen. Dan gaat het zeker lukken.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Betty is beschikbaar
 •   Toestel 1282
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Betty
X
Jade is beschikbaar
 •   Toestel 1111
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Jade