Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag woensdag 20 september 2017

Leeuw horoscoop 2017

Jaarhoroscoop Leeuw De leeuw jaarhoroscoop 2017 laat een beeld zien dat afwisseling biedt, maar zonder dat er sprake is van echte dieptepunten die lang aanhouden. Op het gebied van de liefde is er sprake van een hevige verliefdheid, maar dat leidt niet voor iedereen tot een relatie. Andere relaties krijgen tot ver in het voorjaar de aandacht. Het beeld qua financiën verandert weinig, maar de verandering die er is, kan als positief worden beschouwd. Met de carrière gaat het voortvarend en dat blijft niet onopgemerkt. De gezondheid verdient in de winterse perioden meer aandacht en de persoonlijke ontwikkeling lijkt wat stil komen te staan.

Liefde en relaties 2017

Singles die hevig verliefd zijn of anderen die een partner hebben en hevig verliefd zijn, zien de liefde niet standaard beantwoord. Het hangt namelijk van de situatie af. Als deze niet reëel is en onder ogen wordt gezien, dan loopt het op niets uit. Singles die dicht in de buurt een crush vinden, hebben meer kans van slagen. Familie en vrienden staan overigens vooral in het begin van het jaar centraal. Daarna wordt de band wat losser. De leeuw jaarhoroscoop 2017 is positief gezind voor de leeuwen met een partner. Het is voor langdurige relaties net alsof de liefde opnieuw wordt hervonden.

Financiën 2017

Het afgelopen jaar was de financiële situatie al goed, maar de jaarhoroscoop laat voor de leeuw in 2017 een nog beter beeld zien. De situatie blijft namelijk overwegend stabiel, maar er is een kleine verandering. Die doet zich in de zomer voor en is blijvend. Dat betekent niet dat er met een loterij een klapper wordt gemaakt. Het betekent wel dat er sprake is van een blijvende ruimere financiële situatie.

Carrière 2017

De leeuw heeft volgens de jaarhoroscoop in 2017 alles mee als het gaat om werk of studie. Het gaat namelijk voor de wind. De leeuw blinkt namelijk uit en dat wordt door de omgeving gezien. Dat kan leiden tot een promotie. Of tot meer diepgang in het werk tot een uitbreiding van verantwoordelijkheden. De werkzoekende leeuwen hebben eveneens het geluk aan hun zijde en komen hoe dan ook weer aan de slag.

Gezondheid 2017

In de winter is er volgens de jaarhoroscoop 2017 voor de leeuw wat extra aandacht nodig om de gezondheid op peil te houden. Een virusje kan namelijk hardnekkig worden als de weerstand niet optimaal is. Het kan zelfs leiden tot een langdurig onwel en net niet helemaal fit voelen. Dat is te voorkomen door aandacht aan beweging en aan het eten te besteden zonder daarin door te slaan. Het is voor het geestelijk welbevinden namelijk ook eens goed om ongezond lekkere dingen te eten.

Persoonlijke ontwikkeling 2017

Van de persoonlijke ontwikkeling hoeft er voor de leeuw volgens de jaarhoroscoop 2017 niet veel verwacht te worden. De persoonlijke groei is er namelijk niet, maar lijkt zich even te stabiliseren. De ontwikkeling van de afgelopen tijd daalt als het ware in. Dat is prima, want daardoor wordt de leeuw krachtiger en sterker. De omgeving lijkt wel verandering op te merken, maar dat komt doordat de kracht en sterkte duidelijker aanwezig zijn.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sylvia is beschikbaar
 •   Toestel 1110
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Sylvia
X
Zeliha is beschikbaar
 •   Toestel 1669
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Zeliha