Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag donderdag 13 december 2018

Leeuw horoscoop 2018

Jaarhoroscoop Leeuw De leeuw jaarhoroscoop 2018 laat verandering en groei zien. Het beeld laat zelfs een ingrijpende verandering zien dat toekomstbepalend is. Dat kan voor de ene leeuw een verandering van studie of loopbaan zijn en voor de ander betrekking hebben op het privéleven. Dat heeft zeker gevolgen voor de relatie met vrienden en familie. Op het gebied van de liefde is er sprake van stabiliteit, zodat er volgens de jaarhoroscoop 2018 wel sprake is van het nodige evenwicht. De financiële situatie laat een positieve wijziging zien in de tweede helft van het jaar. De persoonlijke ontwikkeling lijkt in het begin van het jaar tot stilstand te komen, maar er volgt in de tweede helft van het jaar een grote sprong vooruit.

Liefde en relaties 2018

Het is voor de leeuw met een relatie prettig om te weten dat de jaarhoroscoop 2018 een stabiel beeld laat zien op het gebied van de liefde. Er doen zich in de relatie met vrienden en familie nogal wat veranderingen voor. Meer concreet is er minder, maar wel dieper contact met echte vrienden en worden de contacten met familie juist wat veelvuldiger, maar wel oppervlakkerig. Daar moet de leeuw even aan wennen. Singles hebben het hele jaar door kansen om een nieuwe liefde te ontmoeten, maar in het najaar is deze kans toch wel het grootst

Financiën 2018

De financiële situatie van de leeuw is volgens de jaarhoroscoop in 2018 eerst nog wat krapjes, maar later verandert dat. Zo ongeveer in de maand augustus ontwikkelt er zich een uitzicht op een betere financiële situatie. Dat geeft de leeuw een extra goed gevoel, want dat betekent dat er wat meer vrijheid beschikbaar is in de zin van geld uitgeven. De leeuw is nogal op de vrijheid en onafhankelijkheid gesteld, zodat de tweede helft van het jaar voor wat betreft de financiën helemaal goed zit.

Carrière 2018

Er kan zich volgens de leeuw jaarhoroscoop 2018 een verandering aandienen die betrekking heeft op de carrière of studie. Er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden. De keuze die gemaakt wordt en tot verandering leidt, heeft rechtstreeks gevolgen voor de privésituatie. Het kan zijn dat er minder aandacht en tijd aan de thuissituatie wordt besteed. Of dat er een financiële sprong vooruit wordt gemaakt. Er zijn gevolgen, maar welke dat zijn, blijkt niet volledig uit de horoscoop voor 2018.

Gezondheid 2018

In het jaar 2018 is het voor de leeuw qua gezondheid een overwegend rustig jaar. Al kan daar per individu uiteraard een verschil in zijn. Er kan uit de jaarhoroscoop wel worden afgeleid dat hoofdpijn regelmatig de kop opsteekt. Dat kan door spierspanning uit de nek voortkomen of door stress ontstaan doordat de veranderingen die zich voordoen wat teveel worden.

Persoonlijke ontwikkeling 2018

De veranderingen die zich volgens de jaarhoroscoop 2018 voordoen, hebben vooral betrekking op de tweede helft van het jaar. De leeuw maakt dan ineens ook een persoonlijke groei door en lijkt zich veel meer bewust te worden van de omgeving. De leeuw kan zich verder ontplooien door aan wat nieuws te beginnen. Bijvoorbeeld door een sport of hobby te zoeken, maar ook door vrijwilligerswerk te gaan doen.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Desteny is beschikbaar
 •   Toestel 1736
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Desteny
X
Desteny is beschikbaar
 •   Toestel 1736
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Desteny