Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag woensdag 20 september 2017

Kreeft horoscoop 2017

Jaarhoroscoop Kreeft De Kreeft jaarhoroscoop 2017 schetst een beeld dat overwegend positief genoemd kan worden. Er zullen zich op verschillende vlakken wel wat ups en downs voordoen. Laat gevoelens van zelfmedelijden niet toe. Er sterker uitkomen laat de kreeft namelijk ook meer van de ups genieten. De jaarhoroscoop is duidelijk voor wat betreft de liefde. Daarin kunnen zich enkele strubbelingen voordoen. De financiën lijken op het oog goed geregeld, maar besteed er wat extra aandacht aan. Dat voorkomt problemen. Met de loopbaan gaat het goed en op wat kleine veranderingen na gaat alles zijn gangetje. De gezondheid is gebaat bij een goede weerstand. De persoonlijke ontwikkeling maakt een verdere groei door.

Liefde en relaties 2017

Er zijn wat strubbelingen te zien in de jaarhoroscoop voor de kreeft in 2017. De oorzaak is niet duidelijk. Er is vooral sprake van veel onbegrip. Geef elkaar wat meer ruimte om ook los van elkaar van het leven te genieten. Single kreeften kunnen de liefde van hun leven ontmoeten. Het is dan wel belangrijk om eerst zelf gelukkig te zijn, waarna een ander dat geluk kan aanvullen. Familie en vrienden zijn dit jaar hard nodig. Het is dan ook belangrijk om daar volop tijd aan te besteden.

Financiën 2017

De financiën lijken voor de kreeft onder controle te zijn, maar de jaarhoroscoop 2017 laat een duidelijk signaal zien. Er wordt simpelweg te ondoordacht te veel geld uitgegeven aan onnodige zaken met een terugkerend patroon. Dat is bij de bron aan te pakken door bijvoorbeeld eens een lijstje te maken met de boodschappen en zaken die echt nodig zijn. Ga ook zo om met andere zaken. Door meer bewustheid te creëren, wordt voorkomen dat er onnodige financiële problemen ontstaan.

Carrière 2017

Er zijn wat kleine veranderingen te bespeuren in de carrière van de kreeft volgens de jaarhoroscoop 2017. Het is aan te raden om geen weerstand te bieden ook al voelt de minieme verandering minder goed aan. Na verloop van tijd zal het beter gaan. Werkzoekende kreeften kunnen vanaf maart rekenen op licht aan de horizon voor wat betreft het vinden van een leuke baan. Er zijn zelfs kreeften die ineens meerdere aanbiedingen tegelijk krijgen.

Gezondheid 2017

De weerstand van de kreeft vormt het sleutelwoord voor de gezondheid volgens de jaarhoroscoop 2017. Als het daarmee slecht is gesteld, dan schept dat ruimte voor allerlei kleine kwaaltjes. Ga gezond leven, maar ga geen te strikt dieet volgen. Dat is namelijk niet nodig. Een bestaande gezondheidskwaal wordt stabieler en daarmee komt een einde aan een periode van onzekerheid.

Persoonlijke ontwikkeling 2017

De kreeft jaarhoroscoop 2017 is duidelijk voor wat betreft de persoonlijke ontwikkeling. Er wordt een geestelijke groei doorgemaakt. Dat komt enerzijds door de overgang naar een andere levensfase en anderzijds door berusting en acceptatie van hoe het leven op dit moment is. Onzekere gevoelens maken plaats voor zelfvertrouwen. Het is aan te raden om de persoonlijke ontwikkeling meer op geestelijk vlak door te maken. Minder sporten en meer creativiteit in het leven brengen komt dat zeker ten goede.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Raymonda is beschikbaar
 •   Toestel 1324
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Raymonda
X
Raymonda is beschikbaar
 •   Toestel 1324
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Raymonda