Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag zondag 24 september 2017

Jaarhoroscoop 2017

Het jaar 2017 heeft voor iedereen een grote positieve wending, het verschilt alleen wel op gebieden per sterrenbeeld. Wat echt centraal staat in 2017 is het oogsten van de gemaakte investeringen in 2016, dat kan op het gebied van liefde en relatie, financiën, carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd naar jou voorspellingen, bekijk dan snel je horoscoop hieronder. Houdt u maar vast want 2017 wordt heel spannend jaar! De jaarhoroscopen laat de tendensen zien van 2017.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

De ram jaarhoroscoop 2017 laat een jaar zien dat succesvol kan zijn. Het gaat er maar net om hoe er met bepaalde situaties om wordt gegaan of het succes voor iedereen even groot zal zijn. de basis van het succes ligt op het gebied van financiën en de carrière. Er kunnen liefdevolle momenten worden beleefd. Op de gezondheid van de ram valt volgens de jaarhoroscoop in 2017 weinig aan te merken. Hiervoor geldt echter dat de basis voor een goede gezondheid in een gezonde levensstijl ligt. De persoonlijke ontwikkeling laat weer een sprong vooruitzien vanaf het einde van de lente. Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

De stier jaarhoroscoop 2017 laat een ander beeld zien in vergelijking met het afgelopen jaar. Het overwegend positieve beeld maakt namelijk plaats voor een minder stabiele situatie. Dat is met name van toepassing op de financiële situatie. De jaarhoroscoop laat wel zien dat de stier op een goede manier met tegenslagen omgaat. Het is niet alleen maar negatief, want met de liefde en relaties zit het goed. Ook voor wat betreft de gezondheid is er over het algemeen weinig te klagen. De persoonlijke ontwikkeling heeft vooral betrekking op het nemen van verantwoordelijkheid, wat uiteraard goed bij dit sterrenbeeld past. Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De tweelingen jaarhoroscoop 2017 schetst een beeld, waarin sprake is van vooruitgang. Er worden niet alleen plannen gemaakt, maar ook uitgevoerd. De rustige periode is wat dat betreft voorbij, want er komen allerlei kansen om volop van het leven te genieten. De financiën maken een gestage groei door met af en toe zelfs een extra uitschieter. Op het gebied van de liefde verloopt alles op rolletjes en de band met familie wordt weer wat hechter. De andere relaties verdienen nog wel wat extra aandacht. De gezondheid laat wat meer stabiliteit zien al blijven de luchtwegen een gevoelige plek. De jaarhoroscoop laat een interessante groei zien op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling. Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

De Kreeft jaarhoroscoop 2017 schetst een beeld dat overwegend positief genoemd kan worden. Er zullen zich op verschillende vlakken wel wat ups en downs voordoen. Laat gevoelens van zelfmedelijden niet toe. Er sterker uitkomen laat de kreeft namelijk ook meer van de ups genieten. De jaarhoroscoop is duidelijk voor wat betreft de liefde. Daarin kunnen zich enkele strubbelingen voordoen. De financiën lijken op het oog goed geregeld, maar besteed er wat extra aandacht aan. Dat voorkomt problemen. Met de loopbaan gaat het goed en op wat kleine veranderingen na gaat alles zijn gangetje. De gezondheid is gebaat bij een goede weerstand. De persoonlijke ontwikkeling maakt een verdere groei door. Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

De leeuw jaarhoroscoop 2017 laat een beeld zien dat afwisseling biedt, maar zonder dat er sprake is van echte dieptepunten die lang aanhouden. Op het gebied van de liefde is er sprake van een hevige verliefdheid, maar dat leidt niet voor iedereen tot een relatie. Andere relaties krijgen tot ver in het voorjaar de aandacht. Het beeld qua financiën verandert weinig, maar de verandering die er is, kan als positief worden beschouwd. Met de carrière gaat het voortvarend en dat blijft niet onopgemerkt. De gezondheid verdient in de winterse perioden meer aandacht en de persoonlijke ontwikkeling lijkt wat stil komen te staan. Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De maagd jaarhoroscoop 2017 lijkt een herhaling van zetten te laten zien in vergelijking met afgelopen jaar, maar dat is maar schijn. Er komen zeker veranderingen aan, maar wel op een heel ander vlak. Er zal zich vooral veel afspelen op het gebied van de liefde en relaties. Er zijn wat minder spectaculaire wijzigingen te verwachten ten aanzien van de financiën. Voor wat betreft de loopbaan ligt er een sleutel klaar. Het is de keuze aan de maagd om deze om te draaien of niet. De gezondheid kan her en der wat te wensen overlaten. De persoonlijke ontwikkeling staat of valt met het aangaan van nieuwe uitdagingen of de kop in het zand steken. Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

De weegschaal jaarhoroscoop 2017 laat zien dat er een redelijk rustig jaar wacht. Een rustig jaar, waarin er sprake is van bezinning. Dat heeft vooral op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling grote invloed. Dat het een rustig jaar wordt, betekent niet dat er helemaal niets valt te beleven. Er doen zich namelijk wel wat veranderingen voor. Op het gebied van de liefde en relaties kunnen zich bijvoorbeeld wat strubbelingen voordoen. De financiële situatie laat een stabiel beeld zien en met betrekking tot de carrière is er wel zicht op verandering. De gezondheid van de weegschaal laat overigens een wisselend beeld zien. Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

De schorpioen jaarhoroscoop 2017 laat interessante ontwikkelingen zien. In elk geval zijn er aanzetten tot verandering. Dat betekent niet dat deze dit jaar ook gerealiseerd worden, maar zeker wel in de verdere toekomst. In de liefde zit het goed en de relatie met vrienden en familie krijg wat meer aandacht. Voor wat betreft de financiën is het voor de schorpioen een uitstekend jaar te noemen. Met betrekking tot de carrière zijn er wat minder spannende ontwikkelingen te verwachten. De gezondheid laat over het algemeen geen noemenswaardige problemen zien. De persoonlijke ontwikkeling zet zich voort, waarbij er vooral innerlijk meer rust gevonden wordt. Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

De boogschutter jaarhoroscoop 2017 laat een wat minder dynamisch beeld zien in vergelijking met afgelopen jaar. Dat is op zich wel prettig, want het is tijd dat er wat meer rust komt in het leven. Er zijn uiteraard wel wat veranderingen en die doen zich onder meer voor op het vlak van de carrière en de persoonlijke ontwikkeling. Op de financiële situatie is volgens de jaarhoroscoop weinig aan te merken. Op het gebied van de liefde en relaties is er werk aan de winkel om iedereen tevreden te houden. Voor wat betreft de gezondheid kan gesteld worden dat het wel eens beter is geweest. Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De steenbok jaarhoroscoop 2017 laat een beeld zien van een rustig vaarwater. Dat mag ook wel na een tijd vol belevenissen en ervaringen. Het rustige vaarwater is overigens niet constant aanwezig, want er zijn zeker een aantal hele leuke hoogtepunten te verwelkomen. Bijvoorbeeld met betrekking tot de carrière of financiën. Met de dieptepunten valt het in elk geval mee. Deze doen zich vooral voor op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling waar volgens de jaarhoroscoop 2017 wat minder ruimte voor is. Voor liefde en relaties is er wel alle ruimte. Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De waterman jaarhoroscoop 2017 laat uitbundige hoogtepunten zien, maar kent eveneens een aantal momenten die wat minder gelukkig zijn. De minder gelukkige momenten doen zich voor in relaties tot anderen. De hoogtepunten doen zich op materieel vlak voor en die komen onder meer voort uit een verbeterde financiële situatie. Een verandering in de carrière, hoe klein ook, kan daartoe leiden. De gezondheid is een puntje dat in 2017 voor de waterman wat aandacht verdient. Als er aan de persoonlijke ontwikkeling wordt gewerkt, heeft dat rechtstreeks invloed op de gezondheid. Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De vissen jaarhoroscoop 2017 laat een beeld zien met een jaar dat wat meer ups en downs kent in vergelijking met de voorgaande periode. Er zijn echter ook wat meer positieve punten te melden die het zonnetje wat langer laten schijnen. Bijvoorbeeld op het vlak van de liefde. Voor wat betreft de financiën en de carrière zijn er geen spectaculaire hoogtepunten te verwachten. Behalve als de focus daar volledig op wordt gericht. Dat zal echter wel leiden tot een mindere aandacht voor andere vlakken. De gezondheid van de vissen laat volgens de jaarhoroscoop een overwegend positief beeld zien. Als er zich problemen voordoen dan beginnen die op te spelen in het voorjaar. De persoonlijke ontwikkeling laat stabiliteit zien, maar voor negatieve gedachten moet gewaakt worden. Lees verder »


Gratis horoscoop van de dag

Wist je dat we voor alle sterrenbeelden ook een gratis daghoroscoop hebben?
Zoek snel jouw sterrenbeeld onder Horoscoop vandaag

Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Astrid
X
Zeliha is beschikbaar
 •   Toestel 1669
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Zeliha