Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag donderdag 13 december 2018

Boogschutter horoscoop 2018

Jaarhoroscoop Boogschutter De boogschutter jaarhoroscoop 2018 laat zien dat er veranderingen verwacht mogen worden. Aan de relatieve rust van het voorgaande jaar lijkt in het begin direct al een einde te komen. De eerste maanden van het jaar zijn er enkele hoogtepunten te verwachten op het gebied van de liefde. Dat lijkt de rest van het jaar zo door te kabbelen, maar in de zomer komt er een plotselinge kink in de kabel. De financiën en de carrière lijken dit jaar meer dan ooit met elkaar verbonden. Er komt hierin een dubbele verandering in positieve zin. De gezondheid laat geen eenduidig beeld zien. Dat betekent onder meer dat de boogschutter daar in 2018 wat meer aandacht aan moet besteden. De persoonlijke ontwikkeling zet zich voort op de stevige basis die de afgelopen periode is gelegd.

Liefde en relaties 2018

Het jaar 2018 begint voor de boogschutter met een partner volgens de jaarhoroscoop fantastisch. Het is alsof er weer op wolkjes wordt gelopen. Voor singles is dit ook de periode, waarin de liefde de meeste kans van slagen heeft. Ook al komt er niet direct een relatie uit voort. De ontmoeting en eerste blik maken een blijvende indruk en dat leidt op een later moment tot een relatie. De relatie met vrienden en familie komt wat nog wat verder onder druk te staan in vergelijking met vorig jaar doordat de aandacht teveel op de eigen persoon is gericht. Het is dus raadzaam om daar bewust van te zijn. Dat verdienen de vrienden en familie.

Financiën 2018

De jaarhoroscoop voor de boogschutter laat in 2018 een positief beeld zien als het gaat om het geld. De financiële situatie is prima en wordt zelfs nog beter als het einde van het voorjaar nadert. Dat heeft overigens onder meer met de carrière te maken, want er wacht een verhoging van de inkomsten. Met specifieke uitgaven kan vooral in het najaar rekening worden gehouden. Het is altijd zonde van het geld als de wasmachine kapot gaat of de auto gerepareerd moet worden.

Carrière 2018

De carrière van de boogschutter verandert in 2018 volgens de jaarhoroscoop, maar er zijn geen schokkende wijzigingen. De verandering is namelijk niet enorm groot, maar groot genoeg om op extra inkomen te kunnen rekenen. Goede prestaties worden nu eenmaal beloond, zodat er weer een trede verder op de carrièreladder kan worden geklommen. Interessant zijn de opties die geboden worden om de kennis verder te vergroten.

Gezondheid 2018

De gezondheid van de boogschutter is in 2018 vooral afhankelijk van de aandacht die er aan het lichamelijk en geestelijk welzijn wordt besteed. Degene die dat nalaat, merkt al snel de consequenties ervan in lichamelijk opzicht. De vermoeidheid kan ineens toeslaan, zodat er niets meer uit de handen komt. De boogschutters die zich goed bewust zijn van de gezondheid en de relatie met het geestelijk welbevinden komen minder snel in een dergelijke situatie terecht

Persoonlijke ontwikkeling 2018

De blik was al wat meer naar buiten gericht, maar volgens de boogschutter jaarhoroscoop 2018 wordt dat nog breder getrokken. Er wordt namelijk nu ook actie ondernomen als er sprake is van een situatie, waarin dat nodig is. De eerste keer vormt dat nog een drempel, maar de boogschutter treedt vol vertrouwen en positief gestemd op.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Sofia is beschikbaar
 •   Toestel 1950
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Sofia
X
Astrid is beschikbaar
 •   Toestel 1522
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Astrid