Horoscoop2017.eu
Horoscoop vandaag woensdag 20 september 2017

Boogschutter horoscoop 2017

Jaarhoroscoop Boogschutter De boogschutter jaarhoroscoop 2017 laat een wat minder dynamisch beeld zien in vergelijking met afgelopen jaar. Dat is op zich wel prettig, want het is tijd dat er wat meer rust komt in het leven. Er zijn uiteraard wel wat veranderingen en die doen zich onder meer voor op het vlak van de carrière en de persoonlijke ontwikkeling. Op de financiële situatie is volgens de jaarhoroscoop weinig aan te merken. Op het gebied van de liefde en relaties is er werk aan de winkel om iedereen tevreden te houden. Voor wat betreft de gezondheid kan gesteld worden dat het wel eens beter is geweest.

Liefde en relaties 2017

Het is belangrijk om dit jaar wat extra aandacht te besteden aan de partner. Dat wordt gewaardeerd en is af en toe ook echt nodig. De jaarhoroscoop voor de boogschutter is daar zeer duidelijk in. Voor singles geldt dat er nu eindelijk eens echt een leuke liefde op het pad komt. Na de eerste hevige verliefdheid blijkt al snel of de liefde standhoudt. Wat voor de partner geldt, het geven van meer aandacht, is eveneens bedoeld voor familie en vrienden. Ook die verdienen meer aandacht dan lange tijd gegeven is.

Financiën 2017

De jaarhoroscoop voor de boogschutter is vrij duidelijk als het gaat om de financiën. Er zijn niet echt verbeteringen te verwachten, maar ook geen verslechtering. In die zin is het een positief beeld, want rondkomen met het geld dat binnenkomt, is namelijk geen probleem. Er komt doorgaans zelfs meer binnen dan uitgegeven wordt. Dat maakt het mogelijk om te sparen voor een wat grotere uitgave die in het verschiet ligt.

Carrière 2017

Als er naar veranderingen wordt gekeken, dan is de grootste verandering volgens de boogschutter jaarhoroscoop 2017 te verwachten op het gebied van de carrière. Er kan een stap omhoog worden gemaakt binnen de huidige werkkring. Het is echter ook zo maar mogelijk dat er vanaf een onverwachte kant een aanbod komt voor een baan. Overweeg de keuze in ieder geval zorgvuldig. Boogschutters die zonder werk zitten, kunnen uitzien naar een baan die ook echt bij hen past. Deze ontwikkeling doet zich rond de komst van de lente.

Gezondheid 2017

De gezondheid laat dit jaar wat te wensen over. Het is volgens de jaarhoroscoop boogschutter in 2017 vooral een kwestie van kwakkelen met de gezondheid. Goede periodes worden afgewisseld met wat mindere periodes. Als er sprake is van stress dan heeft dat direct een nadelige invloed op het welbevinden. Dat kan zich onder meer uiten in spieren waar spanning op komt te staan.

Persoonlijke ontwikkeling 2017

De boogschutter gaat een jaar tegemoet waarin de persoonlijke ontwikkeling volgens de jaarhoroscoop in 2017 een belangrijke plaats inneemt. Het optimistische karakter speelt daarbij overigens een rol. De blik wordt dit jaar nog meer naar buiten gericht. Daarbij worden situaties geobserveerd en vervolgens geanalyseerd. Zo ontstaat er een beter inzicht in situaties en in de mensen om de boogschutter heen. Dit inzicht leidt vervolgens tot het beter kunnen inschatten van situaties, waarna weloverwegen beslissingen kunnen worden genomen.

Laat van je horen!
Vertel ons wat je van je horoscoop vindt!

Gratis horoscoop van de dag

Mieke Groeneveld is beschikbaar
 •   Toestel 1108
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Mieke Groeneveld
X
Leentje is beschikbaar
 •   Toestel 1349
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-88356
  (€ 1,50/min)
Meer informatie
Leentje